avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cand este nevoie de un responsabil parc auto?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cand este nevoie de un responsabil parc auto?

Cand se numeste un responsabil parc auto? Speta e urmatoare: societate de distributie marfuri are in patrimoniu mai multe autovehicule, în jur de 25-30. Există obligativitatea ca la nivel de societate sa existe o persoana responsabila de parcul auto?
Ce act normativ prevede acest lucru?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cand se numeste responsabil parc auto? CorneliuAdrian CorneliuAdrian Va rog sa ma lamuriti! Speta e urmatoare: societate de distributie marfuri are in patrimoniu mai multe autovehicule, în jur de 25-30,cand se numeste un ... (vezi toată discuția)
Regulament de organizare si functionare Gabriela Somesan Gabriela Somesan Buna ziua As vrea sa stiu .. daca la un SRL , cu 30 de angajati este obligatorie existenta Regulamentului de Organizare si Functionare. Daca da, ce act ... (vezi toată discuția)
Parcarea in fata societatii popa-alis popa-alis BUNA ZIUA! AM UN MAGAZIN DE PIESE AUTO IN FATA CARUIA IN URMA CU UN AN AM AMENAJAT O INTRARE,CARE NU EXISTA PANA ATUNCI (ATUNCI CAND S-A TURNAT ASFALTUL I-AM ... (vezi toată discuția)