avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Informatii privind continuarea studiilor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Informatii privind continuarea studiilor

Buna ziua. Am o intrebare legata de continuarea studiilor intrerupte de fica mea in clasa a - 8 -a. In momenetul de fata fica mea este plecata in Italia, dar vrea sa continue studiile pana la clasa a - 12 - a. Cum poate proceda in cazul ei, poate continua studiile la distanta sau prin alte forme, si care ar fi cele mai bune pentru ea?
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 14:54, 23 Aprilie 2018
Buna ziua,

Daca este plecata in Italia, cea mai buna varianta este sa se inscrie la liceu/scoala in Italia. Nu exista in Romania invatamant liceal la distanta; este necesara prezenta ei la scoala chiar si la liceul seral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate plata pensie intretinere copil major whitesand whitesand Buna seara,as dori sa aflu daca in cazul in care copilul meu care este major (a implinit 18 ani acum 3 luni)nu a frecventat scoala,el terminand de abia acum la ... (vezi toată discuția)
Continuarea studiilor Gabriela71 Gabriela71 Buna ziua as dori sa stiu daca o persoana care a terminat acum cativa ani doar 10 clase mai poate continua studiile.Problema este ca nu are nici o dovada a ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara Mariiovladu Mariiovladu Daca copilul a intrerupt cursurile scolare avand varsta de 17 ani(avand pensie alim)...si la anul cand implineste 18 ani si vrea sa mearga din nou la ... (vezi toată discuția)