avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal

In urma unui accident usor, s-a intocmit un PV. la biroul accidente sector 3. Unitatea care este trecuta in PV este MAI, Directia Generala de Politie a Municipiu;ui Bucuresti.
Intrebari: pe cine chem in judecata, DGPMB, sau DGPMB Brigada rutiera?.
Ce se intampla daca chem exact institutia din PV, dar in intampinare se va sustine ca nu are calitate procesual pasiva si ar fi trebuit sa chem Brigada rutiera? (DGPMB are adresa pe calea Victoriei;, Brigada rutiera are adresa pe Logofat Udriste)
Cu multumiri
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
danyo, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare permis suspendat in alt judet marius-3532 marius-3532 Buna seara, mi-a fost suspendat permisul pe raza judetului Sibiu (eu fiind domiciliat in Bucuresti). Am contestat PV-ul si m-am dus cu certificatul de grefa ... (vezi toată discuția)
gresala pv? tudoracherazvan tudoracherazvan In pv primit in dreptul agentului constatator nu se descifreaza decat numele- Gheorghe sau George, la grad scrie Asp, iar la unitate DGPNB/brigada ... (vezi toată discuția)
Plata amenda de circulatie sector 5 Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, Sector 5. Ieri sotul meu a luat o amenda pe raza sectorului. As aprecia mult ajutorul in doua probleme: 1.Imi puteti ... (vezi toată discuția)