avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... gresala pv?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

gresala pv?

In pv primit in dreptul agentului constatator nu se descifreaza decat numele- Gheorghe sau George, la grad scrie Asp, iar la unitate DGPNB/brigada rutiera,sectorul accidente usoare sect 3,
dupa denumirea unitatii DGPNB NU TREBUIA SA MAI URMEZE SI SSRP 1,2,3,4, ?????
Adica de unde face ala parte??
Cel mai recent răspuns: tudoracherazvan , utilizator 10:09, 5 Mai 2015
Daca emitentul a completat rubrica din stanga sus a formularului,inseamna ca exista informatiile la care faceti dvs referire
Da a scris DGPMB/ Brigada politie rutiera serviciul accidente usuare sector 3. este suficient fara a indica unitatea din care face parte??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal danyo danyo In urma unui accident usor, s-a intocmit un PV. la biroul accidente sector 3. Unitatea care este trecuta in PV este MAI, Directia Generala de Politie a ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca in cazul contestarii procesului verbal de catre vinovat Alin15572 Alin15572 Buna ziua, Acum 2 saptamani am fost implicat intr-un accident rutier pe raza orasului Bucuresti. Eu circulam regulamentar pe banda 3 a bulevardului, de pe ... (vezi toată discuția)
Despre politia nationala....... Ionela Barbu Ionela Barbu Buna ziua In data de 16.12 a fost emis pe numele meu un proces verbal de catre un echipaj al sectiei de politie (nu de Brigada rutiera) la completarea ... (vezi toată discuția)