avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Despre politia nationala.......
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Despre politia nationala.......

Buna ziua

In data de 16.12 a fost emis pe numele meu un proces verbal de catre un echipaj al sectiei de politie (nu de Brigada rutiera) la completarea procesului verbal eu nu am putut ramane pentru ca trebuia transportam o persoana in varsta din Alexandria la un spital din Bucuresti si am plecat de la locul faptei,In procesul verbal sa suspendat permisul de conducere pe o ^^perioada de X zile^^ iar talonul masini,rca ul,si permisul au ramas la agentul care a intocmit PV ul
Am contestat in instanta PV ul si sa emis certificat de grefa
Si de aici incepe povestea.....
Am fost la cei de la brigada rutiera sa ridic permisul in baza certificatului de grefa si au spus ca nu se afla la ei (eu in calculator nu apar cu permisul suspendat)am fost de la incepulul luni pana cam acum o spatamana mi-au spus sa revin.
M-am adresat sectiei de politie de unde face parte ag.constatator si de acolo mi-au spus ca au fost trimise la organul emitent mai exac DPRCIV.Am fost la ei sa ridic permisul si talonul si dupa ce au cautat in calculator si au intrebat au spus ca le ei nu se afla nici permisul nici talonul
Acum nu stiu unde sa ma mai adresez si unde sa ma mai duc
Ma gandesc ca ceva sa intamplat in toata procedura asta din moment ce toti spun ca nu sunt la ei.Si unde ar putea sa fie ?
Spuneti-mi va rog unde sa ma mai adresez ?Sa astept citarea in proces si sa ii spun si completului de judecata acest lucru ?

Alte discuții în legătură

Recuperare permis suspendat in alt judet marius-3532 marius-3532 Buna seara, mi-a fost suspendat permisul pe raza judetului Sibiu (eu fiind domiciliat in Bucuresti). Am contestat PV-ul si m-am dus cu certificatul de grefa ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda circulatie cu puncte si pierdut pifulet pifulet buna ziua, am o nelamurire si sper ca o sa ma lamuriti dvs. deci: am avut un pv cu 4 pct penalizare si am facut contestatie, procesul a durat aprox 24 luni, ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto nicolaeana1980 nicolaeana1980 Buna. Ma numesc Ana si pe 05.07 am fost oprita de politie in intersectia Dorobanti cu Charles de Gaulle pt ca am \"fortat galbenul\". Nu am semnat procesul ... (vezi toată discuția)