avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... organigrama
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

organigrama

Buna ziua . As dori sa stiu daca organigrama unei companii de stat , la care am fost angajata este secreta sau o pot solicita in baza legii 544/2001 . Sunt intr-un litigiu cu ei si refuza sa-mi puna la dispozitie documente pe care le solicit .
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 24 Aprilie 2018
Legea 544/2001
art.5
(1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice din oficiu următoarele informaţii de interes public:
a) actele normative care reglementează organizarea şi funcţionarea autorităţii sau instituţiei publice;
b) structura organizatorică, atribuţiile departamentelor, programul de funcţionare, programul de audienţe al autorităţii sau instituţiei publice;
.....

În cazul în care o persoana se considera vătămată în drepturile sale, prevăzute în prezenta lege, aceasta poate face plângere la secţia de contencios administrativ a tribunalului în a carei raza teritorială domiciliază sau în a carei raza teritorială se afla sediul autorităţii ori al instituţiei publice.
Plângerea se face în termen de 30 de zile de la data expirării termenului de 10 zile sau, după caz, în cel mult 30 de zile de la înregistrarea solicitării, în funcţie de dificultatea, complexitatea, volumul lucrărilor documentare şi de urgenţa solicitării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere la sectia de contencios administrativ shoni17 shoni17 Buna ziua, Va rog sa descrieti procedura de inaintare a unei plangeri la sectia de contencios administrativ in legatura cu refuzul tacit de a raspunde la o ... (vezi toată discuția)
Reclamatie administrativa veitina veitina Am depus o cerere conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, pe care am si inregistrat-o in data de 28.Aug ,dar ... (vezi toată discuția)
Refuzul tacit emitere raspuns petitie in baza legii 544/2001 carepecare carepecare Buna ziua, As avea nevoie de ajutor in a formula o chemare in judecata, astfel: Am formulat o petitie in baza legii 544/2001 catre Primarie. Nu am ... (vezi toată discuția)