in data de 23 mai 2018 indeplinesc varsta de pensionare.la RUNOS mi s-a spus ca nu pot sta pana la iesirea deciziei de pensionare.mentionez ca lucrez in institutie de stat. va rog sa-mi spuneti ce sa fac.mutumesc
am uitat sa precizez ca am atins limită de vârstă cu reducerea vârstei standard de pensionare,
( 60 de ani si 10 luni) conform anexa 5 din Legea pensiilor si in Codul Muncii art. 56 se precizeaza ca incetarea de drept a contractului de munca in situatia prezentata se face dupa primirea deciziei de pensie.
1. In mesajul initial nu ati mentionat asa ceva ... Potrivit Regulamentului Avocatnet.ro, "Când topicul se referă la o problemă, oferă cât mai multe detalii, nu aştepta ca ceilalţi utilizatori să ți le ceară. Spre exemplu, enunță de la început data la care s-au întâmplat faptele de care vorbeşti, unde și ce anume s-a întâmplat, făcând referire inclusiv la elementele care nu-ți par importante, e mai bine să oferi detalii în plus decât în minus ".
2. Dvs ati depus dosarul de pensionare pentru limită de vârstă cu reducerea vârstei standard de pensionare?
imi cer scuze daca nu sunt foarte coerenta. Nu am depus dosarul. Data la care trebuie sa depun dosarul este 23 mai 2018.intrebarea este daca pot sta la munca pana la iesirea deciziei de pensie.
Pensie
sexu
am depus dosarul de pensionare,dureaza cateva luni pina vine hotarirea,in acest timp pot fi dat afara de la serviciu ? pot sa-mi scot concediu medical in ... (vezi toată discuția)