avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Europene

As dori sa mi deschid o firma handmade e un vis al meu de ceva ani si vreau sa l deschid deschid aplicand fonduri europene , insa as avea unele intrebari .
- cum ar fi mai bine sa mi deschid un PFA? sau un SRL? eu m am gandit sa mi deschid un PFA sunt o pers. tanara si vreau sa fac ceva
- a doua intrebare daca imi deschid PFA pot angaja o pers.pentru a lucra cu mine?
A treia intrebare Se platesc multe taxe catre stat daca ai PFA?
si ultima intrebare si cea mai importanta _ Daca nu merge afacerea voi da acesti bani inapoi si voi inchide firma sau cum? ca m am tot interesat in stanga si n dreapta si am primit tot felul de pareri as vrea sa ma lamureasca cineva care cunoste legea bine.
Cel mai recent răspuns: luiza44 , utilizator 19:50, 24 Aprilie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,,ma ajuta si pe mine cineva sa inteleg cum se procedeaza cu fondurile europene si unde ma adresez ,vreau o ferma piscicola cam pe 4hectare am 40 de ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate primar Codrut94 Codrut94 Buna seara! Ma gandesc serios ca la anul sa candidez pentru postul de primar in comuna in care locuiesc! Am o problema si nu stiu care este adevarul: eu am si ... (vezi toată discuția)
Cum sa deschid spatiu comercial la parterul blocului CristianRadulescu CristianRadulescu Ziua buna tuturor, Cateva intrebari de la un proaspat disponibilizat, adica eu, legata de deschiderea unui spatiu comercial intr-o camera din ap in care ... (vezi toată discuția)