avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Solicitare
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Solicitare

Doresc să aflu care este procedura în vederea restituiri c/val. unei expertize contabile care nu a mai avut loc?

Restituirea a fost dispusă de instanța de judecată.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:46, 25 Aprilie 2018
Banuiesc ca va referiti la onorariul provizoriu platit in contul Biroului local pentru expertize tehnice judiciare de una din partile in proces.
Instanta trebuie sa trimita la BLETJ o copie dupa incheierea de sedinta in care s-a dispus restituirea onorariului provizoriu.
Faceti o cerere scrisa la BLETJ prin care solicitati restituirea onorariului provizoriu in baza incheierii de sedinta din data ....
Puteti indica un cont in care sa vi se restituie suma respectiva sau, dupa caz, ii puteti ridica de la serviciul contabilitate din cadrul tribunalului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restiturire onorariu biroul local de expertiza ghflorin ghflorin Bună ziua, Mă confrunt cu următoarea situație: în cauza civilă în care am fost implicat, raportul de expertiză a fost anulat și prin încheierea de ... (vezi toată discuția)
Solicitare cornel1592 cornel1592 Solicit un model de cerere pentru restituirea chitantei in original pentru neutilizare onorariu de expert. (vezi toată discuția)
Expertiza - procedura cerebel33 cerebel33 Buna ziua, care este procedura intr-un dosar de partaj privind expertiza bunurilor comune? Se primeste adresa de instiintare cu data la care vine expertul ... (vezi toată discuția)