avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fisa fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fisa fiscala

Am si eu o problema.....as dori sa fac un card de credit la o banca....prin actele necesare operatie imi cer si fisa fiscala pe 2008....eu am lucrat 3 luni pe anul 2008 si numai dat de angajator ptr a-mi inmana fisa fiscala.....daca declar la banca ca nu am lucrat pe 2008 mi se poate intampla ceva?Chiar nu as vrea sa fac lucrul acesta dar numai dau de angajator......astept un raspuns de la dumneavoastra......
multumesc mult......
Cel mai recent răspuns: Mariana Trufin , Consultant resurse umane 11:09, 30 Octombrie 2009
Fisa fiscala este un document ce se elibereaza NUMAI de catre Finantele Publice.
In cazul in care ai fost angajata cu contract de munca iar angajatorul a depus toate declaratiile la finante privind salariile angajatiilor atunci poti solicita eliberarea fisei fiscale.
Mergi la Finante si cere totusi una, cel putin verifici. Nu poti da declaratii eronate bancii pentru ca se verifica amanuntit .
va multumesc din suflet pentru raspuns.=D>
mai am inca o intrebare....trebuie sa merg la finantele din sectorul de unde provine firma sau la orice centru?
Fisa Fiscala privind impozitul pe veniturile din salarii, adica formularul 210, se trimite prin corespondenta fiecarui salariat de catre firma la care lucreaza sau in cazul dvs. de firma la care ati lucrat . Daca pe 2008 nu ati lucrat decat 3 luni, pe fisa fiscala apar 3 luni. Nu aveti cum pacali banca. Nu cred ca veti obtine ceva de la Finante.
Daca nu reusiti sa obtineti fisa fiscala, puteti face dovada angajarii cu o copie de pe cartea de munca unde este mentionat si salariul si perioada lucrata.

Alte discuții în legătură

Fise fiscale j0lli3 j0lli3 pana la ce data se depun fisele fiscale? se pot trimite si prin posta? va multumesc (vezi toată discuția)
Fisa fiscala - ce se intampla daca firma nu vrea sa o elibereze ? noiklosa noiklosa Buna ziua, In urma cu ceva vreme, am fost angajat la o firma care a incetat raporturile de munca in conditii discutabile, daca nu ilegale, printre altele ... (vezi toată discuția)
Ff2010 anairam_unid anairam_unid Fisele fiscale 2010 se mai depun pe punct de lucru ? (vezi toată discuția)