avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... ce documente/proiecte trebuie predate la finalizarea ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

ce documente/proiecte trebuie predate la finalizarea unei case noi

Buna ziua.
Din ce stiu eu pentru casele noi trebuie predate si o serie de planuri/proiecte cum ar fi : proiect sanitar, electric, de structura, cartea tehnica etc. Ma puteti ajuta cu o lege in care se specifica exact toate documente pe care cumparatorul trebuie sa le primeasca?

Alte discuții în legătură

Documentatie constructie george_x george_x Buna, Sper ca postez acest subiect in categoria potrivita. Daca nu, sa-mi fie cu iertare de la moderatori. Am cumparat o casa care nu stiu de cine a fost ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Depunere acte la asociatie pentru modificare apartament pipb pipb Conform legii nr. 196/2018, in cazul modificarilor interioare ce necesita obtinerea autorizatiei de constructie, se prevede: \"se aduce la cunoştinţa ... (vezi toată discuția)