avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent de insertie

Buna ziua!Ma numesc Pop Ionela și vă rog să mă lămuriți în următoarea situație: soțul meu se află în stimulent de inserție pentru fetița noastră, de la data nașterii acesteia. Ea urmează să împlinească 2 ani și 3 luni pe 1 mai . Am născut pe data de 15 aprile un băiețel. Întrebarea mea dacă este soțul poate beneficia în continuare de stimulent pentru fetiță , până la împlinirea vărstei de 3 ani, dar în același timp și de stimulent pentru băiețel. Dacă da, unde depun dosarul sau cererea?

Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului iolanda15 iolanda15 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca fetita mea implineste 2 ani pe 7 octombrie 2014 si eu ma intorc la serviciu cu 62 zile mai devreme, respectiv pe 5 ... (vezi toată discuția)
Suma suplimentara suprapunere nasteri adelaneagoe adelaneagoe Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: -primul copil s-a nascut pe 18.02.2015 -am optat pt CIC de 1 an -am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie fara a intra in ccc lungtufloguflo lungtufloguflo As dori sa ma lamuriti cu privire la stimulentul de insertie. sotia mea a nascut si nu a avut loc de munca, iar eu as vrea sa imi fac actele pt stimulentul ... (vezi toată discuția)