avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorii

Daca nu se mai pot achita ratele la banca, care este procedura de recuperare a bancii ?
prin executor judecatoresc daca persoana datornica nu detine imobil, autoturism etc. in propietate, ce poate sa-i mai ia banca in afara de orpire pe salariu in cota de 30% sau mai mult?
Care este procedura de executare silita?daca nu detine nimic in afara de salariu?
V-ati dat singur raspunsul. Singura forma de executare silita va fi poprirea pe salariu, in cuantum de 1/3 din venitul lunar net.
Modalitati de executare silita:
1. mobiliara
2. imobiliara
3. poprire

A treia varianta este cea la care se va recurge, cu precizarea ca de acest lucru se va ocupa un executor bancar (de la banca respectiva, evident).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare executare silita prin instanta nikolos nikolos am primit instiintare cu hotararea judecatoreasca pentru executare silita mobiliara , fara citarea partilor si care nu este supusa niciunei cai de atac .Am ... (vezi toată discuția)
Cum scap de masina? zoltoreanu_paul zoltoreanu_paul am credit de nevoi personale si nu vreau sa l mai platesc .(prefer sa mi puna poprire pe salariu ) insa am masina pe numele meu si nu vreau sa o execute ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)