avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul pensie limita de varsta cu salarii compensatorii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul pensie limita de varsta cu salarii compensatorii

Buna seara!
In luna Februarie 2017,in urma unor concedieri colective la societatea unde lucram,mi-a incetat contractul de munca ,urmand sa beneficiez de 20 salarii compensatorii platite lunar (din Februarie 2017 pana in Septembrie 2018).Mentionez ca din fiecare salariu compensator se achita lunar toate contributiile la stat.Pana in luna Ianuarie 2018 am beneficiat si de somaj(12 luni).Din data de 1 Martie 2018 m-am pensionat la limita de varsta cu reducere(datorata grupelor 1 si 2 avute).
As dori sa aflu urmatoarele:
1. Mai pot incasa in continuare si salariile compensatorii pana in
Septembrie 2018?
2. Pe decizia de pensionare nu apare si perioada de salarii
compensatorii,dar nici perioada de somaj.Tinand cont ca pentru
salariile compensatorii s-au achitat toate contributiile la stat,nu era
normal sa fie adaugata?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: constantaarsenie , utilizator 08:23, 28 Aprilie 2018
Salariile compensatorii se pot cumula cu pensia.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare declaratie 112 de catre fostul angajator Ionelpatrut Ionelpatrut Buna ziua! In anul 2013 am fost disponibilizat de catre fostul angajator - printr-un proces de disponibilizare colectiva. Timp de 1 an am fost in somaj. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj bluhm bluhm Daca de la data concedierii se primesc lunar 20 de salarii compensatorii (in acest timp intreprinderea retine din salar si vireaza catre stat impozitul si ... (vezi toată discuția)
Pensie mitchel66 mitchel66 va salut sunt nascut in septembrie 1966 avand urmatoarea activitate desfasurata -2 ani stagiu militar (cod 01) -5 ani 11 luni 14 zile lucrati in grupa a 2-a ... (vezi toată discuția)