Buna seara. Tocmai ce am ajuns acasa dupa ce am fost lovit intentionat in trafic de un sofer, eu circuland regulamentar. Eu ma aflam cu bicicleta pe partea dreapta, iar un sofer neatent a vrut sa faca dreapta de pe banda cealalta, intentionand sa parcheze in fata unei shaormerii. Practic mi-a taiat calea fara dea semnal, fara sa se asigure. L.am admonestat verbal cu un limbaj destul de colorat, apoi mi.am vazut de drum. M.a urmarit cativa metri, moment in care am oprit pe partea dreapta, la o distanta de cativa metri fata de o masina care era parcata pe partea dreapta, a oprit si el, a tras de volan, a apasat pe acceleratie si m.a lovit cu putere in roata din spate impingandu-ma pana in masina care era parcata mai in fata. Noroc ca nu m-am dezechilibrat pentru ca erau sanse destul de mari sa treaca peste mine. A dat cu spatele si a fugit de la locul accidentului. I-am retinut numarul, am sunat la politie, au venit, au constatat si au plecat. Mi-au zis ca dupa ce fac plangere, cel mult va fi acuzat pentru distrugere, ceea ce mi s.a parut cel putin ciudat. Din 4 martori care erau in zona, a mai ramas doar paznicul care m.a asigurat ca se va prezenta in calitate de martor si a verificat si camerele pe care apare intreaga scena. Maine ma intalnesc cu el sa.mi dea inregistrarea, apoi voi merge la politie. Roata bicicletei este in forma de 8, iar in zona soldului se formeaza o vanataia in urma impactului cu saua bicicletei
Spuneti.mi, va rog, ce ma sfatuiti sa fac in situatia asta? N.as vrea nici sa.l nenorocesc pe pusti si sa fie pus sub acuzare pentru tentativa de omor (daca este cazul), dar totodata imi doresc sa plateasca pentru actul criminal pe care l.a comis. In astfel de situatii imi recomandati un avocat cu ajutorul caruia sa ajung la o intelegere cu respectivul derbedeu? Multumesc!
Cel mai recent răspuns:
Quartila , utilizator
04:16, 6 Mai 2018