avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

Buna ziua. In data de 22.03 mi s-a retras permisul de conducere in urma unui filtru de alcool, rezultatul alcoolemiei in aerului expirat fiind de 0.43 am fost încadrată la dosar penal. In urma recorectărilor probelor biologice ~ 0.74, m-am încadrat la limita contravenției. Întrebarile mele sunt: in cât timp îmi pot recupera permisul având in vedere ca situația mea nu este de dosar penal, cât durează ordonanța de clasare a dosarului și care sunt pașii pe care ii pot urma pentru o urgentare ? Mentionez ca nu am făcut accident, nu am condus pe o distanta mare, nu am fost pericol public și nu am antecedente. Mulțumesc !
Ultima modificare: Duminică, 29 Aprilie 2018
Luca23, utilizator

Alte discuții în legătură

Alcool la volan DumanIrina DumanIrina Buna ziua! Referitor la sanctiunile aplicate in urma descoperirii unei persoane conducand sub influenta bauturilor alcoolice, imi e neclara multitudinea de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan mariusike mariusike In data de 27.11.2013 am fost prins in iasi cu alcoolemie 0,59 alcool pur in aerul expirat la ce ma pot astepta am fost si la biologice si nu am primit niciun ... (vezi toată discuția)
Buna seara SoituCostel2013 SoituCostel2013 Buna seara. Am avut un incident rutier a 3-a zi de Craciun. Oprisem la un non-stop sa cumpar ceva si la manevra de mers inapoi am atins o masina fara sa bag de ... (vezi toată discuția)