avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

In data de 27.11.2013 am fost prins in iasi cu alcoolemie 0,59 alcool pur in aerul expirat la ce ma pot astepta am fost si la biologice si nu am primit niciun raspuns de atunci la politie.

Cat dureaza dosar etc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:11, 3 Decembrie 2013
In sange va iesi dublu alcoolemia,dosar penal,amenda penala,daca nu ai antecedente,daca mai ai antecedente,ti se va da cu suspendare pedeapsa dar de amenda si cazier nu scapi.Cauta un avocat bun care sa te sustina in circumstante atenuante sa scapi mai usor(daca exista acele circumstante).Mult noroc si sa nu mai consumi alcool si sa te urci la volan,daca pt altele mai scapi,pt alcool,nu!
Daca alcoolemia a fost asa mare in aerul respirat, atunci va fi foarte mare in sange!
Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile săvârşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a următoarelor fapte:
a)conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, dacă fapta nu constituie, potrivit legii, infracţiun
oircum a fost dintr-o prostie ca nu era sa plec cu masina cat am dat cu spatele 5 metri si poc peste mine, si faza cu avocatul apropo nu pot cere sa mute cazu la braila eu eram la munca la iasi acum daca am ramas fara permis mau dat afara si mau trimis la braila momentan eu sunt in braila oricum nici un semn din partea lor nu mau sunat nimic nu am primit nimic pe adresa din buletin ca pe aceasta miau facut tot de iasi nu mau intrebat nimic unde locuiesc sau alte prostii.


Si aporpo daca se suspenda voi da doar sala din cate am inteles nu este nevoie sa fac scoala dinou
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2013
mariusike, utilizator
Daca veti fi condamnat permisul se va anula si nu suspenda. In privinta obtinerii unui nou permis asa este, nu se face scoala dar se dau probele teoretica si practica.
cum si practica pe ce masina dau proba practica ? pe masina politiei vreau :))

Alte discuții în legătură

Alcool la volan DumanIrina DumanIrina Buna ziua! Referitor la sanctiunile aplicate in urma descoperirii unei persoane conducand sub influenta bauturilor alcoolice, imi e neclara multitudinea de ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere in seara zilei de 26.10.2013 am fost testat cu apartul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 in aerul ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.59 ralucagrigore ralucagrigore Buna ziua,eu am fost oprita si detectata cu alc.0.59 in aerul expirat,apoi probe biologice,care nu au venit inca,etc.intrebarea mea este:pentru aceasta val ce ... (vezi toată discuția)