avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Procura notariala auto - gresit
Discuție deschisă în Traduceri

Procura notariala auto - gresit

Buna ziua,

Tatal meu a facut a procura notariala pentru inmatriculare auto pe numele meu dar anul de fabricatie este scris gresit. In rest marca, tipul, numarul de inmatriculare, serie motor si seria cartii de inmatriculare este corect. Pentru aceasta greseala pot sa rezolv inmatricularea sau trebuie sa merg inapoi la notar pentru corectare?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:53, 30 Aprilie 2018
Ar trebui rectificata aceasta eroare materială.
Dacă nu va vedea nimeni nu veti avea probleme.
Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna ziua,

Multumesc pentru raspuns. In acest caz ajunge daca ma duc eu pentru rectificare sau tatal meu trebuie sa se duca? Eu sunt imputernicitul.
Eu zic sa sunați notarul si sa vedeti ce zice.
Ca sa nu intampinati greutati,este de preferat sa faceti act aditional la procura,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat un aututurism inmatriculat romania in luna iulie ... draghici_mariusc draghici_mariusc Am cumparat un aututurism inmatriculat Romania in luna Iulie 2020,in care, in actele masinii este trecuta o alta putere a motorului decat cea reala,fiind ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina rares85 rares85 Buna ziua Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina adusa din germania si ducand-o la r.a.r sa gasit ca seria caroserie prezinta un cordon de sudura,seria ... (vezi toată discuția)
Greseala in rca peugen peugen Buna ziua, Am comandat online o polita RCA, am primit-o si am constatat ca mi s-a gresit numarul de inmatriculare < in loc de V aparea litera B >. Ce se ... (vezi toată discuția)