avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Înscriere la doctor de familie pentru insarcinate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Înscriere la doctor de familie pentru insarcinate

Buna sunt moldoveanca din Republica Moldova m-am căsătorit în România, soțul fiind român locuiesc aici am și un post de munca, fiind și însărcinată momentan nu am un doctor de familie. M-am dus la doctorul de familie a soțului și a spus că nu poate să mă înscrie la el că nu sunt de cetățenie romana, As dori să știu e posibil să mă înscriu la un doctor de familie și de ce acte am nevoie pentru asta .Momentan mă duc la clinica privata dar fiind însărcinată am nevoie de un doctor de familie sa te tina in evidenta ...Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Gravida fara asigurare fara drepturi RodykaM RodykaM Buna ziua sunt de cetățenie moldoveancă din Republica Moldova am depus jurămînt pentru redobindirea cetățenie română momentan am decît certificatul ... (vezi toată discuția)
Certificat de casatorie romanesc Maricicacroitoru Maricicacroitoru Buna seara! Ma numesc Maricica si sunt din Republica Moldova.M-am casatorit cu un cetatean romin cind eu eram cu cetatenia din Moldova,si am certificat de ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)