avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozit forfetar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozit forfetar

Am o nelamurire in legatura cu impozitul forfetar.Avem o firma pe care va fi suspendata incepand cu data de 01.11.2009, pentru trimestrul II am depus declaratiile trimestriale si am achita obligatiile de plata.Nu stiu cum sa procedez cu impozitul aferent lunii octombrie si cum sa-l declar.Ar trebui sa platesc pana la sfarsitul lunii aceasta obligatie?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 00:07, 29 Octombrie 2009
declarati si platiti imp.aferent unei luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 pt trim. 4 2013 Bogo4us Bogo4us Buna ziua. Detin o Microintreprindere - platitoare de impozit pe venit si ne inregistrata ca platitor de tva- si ma intereseaza daca mai depun declaratia ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Stiti cumva daca o firma poate fi suspendata temporar la Reg. Com. in cazul in care are obligatii neplatite la stat? Daca da, pentru ... (vezi toată discuția)