avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua, am si eu o intrebare simpla cred eu , bunica mea avea o casa in care stateau toti frati, unul dintre ei era tatal meu, tata si bunica au murit, iar acuma in casa a ramas decat un frate (casa este pe bucati, adica fiecare bucataria lui si camera lui, dar imparteaua impreuna curtea) as vrea sa stiu daca as putea pune terenul respectiv unde este camera si bucataria tatalui meu pe numele meu, bunica nu a lasat testament asa ca nu stiu cum se procedeaza sau cum se imparte casa.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:33, 1 Mai 2018
Trebuie dezbătută succesiunea după bunica.
Apoi, trebuie dezbătută succesiunea după tata.
Apoi dvs, mama si frații tatălui încheiati un act de partaj voluntar, prin care fiecare își ia partea pe care o deține.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune constantin cristian constantin cristian Buna ziua.Bunica din partea tatalui a detinut o proprietate formata din 1000mp teren intravilan si o casa de trei camere pe acest teren.Tata a fost singurul ... (vezi toată discuția)
Daca se poate sa ma ajutati- succesiune- partaj Alexandra 1990 Alexandra 1990 Bunica ia lasat mostenire toate bunurile Ei mamei. Din nefericire Mama a murit si ea. Am ramas cu tatal si cu fratele meu. Eu intre timp am construit o casa ... (vezi toată discuția)
Partaj succesiune dupa bunici 2014Elena 2014Elena A murit bunicul meu, dupa cativa ani a murit si bunica in acelasi an cu tatal meu Fratii tatalui meu au facut succesiunea fara tatal meu, au falsificat anexa 1 ... (vezi toată discuția)