avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Pot fi executat silit pe locuinta in conditiile in care nu am succesiunea facuta ?Am un credit nevoi personale cu buletinul.Sau pun poprire pe salariu ?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Catta890 , utilizator 14:03, 2 Mai 2018
Teoretic se poate, insa practic este mai greu. Depinde si de interesul creditorului si de suma in discutie. Cat este datoria si catre cine?
Suma este 28000. Unicredit.succesiunea se face dupa trei frati deci fiecare o camera.Eu cu sotia avem una.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2018
gi-jane2, moderator
Am inteles. Ati dat declaratie de acceptare a mostenirii la notar? Sau, doar ati locuit acolo in continuare?
Doar am locuit .Nu am fost la notar.Dar poate sa puna poprire pe salariu.
Pe salariu cu siguranta o sa aveti poprire. Cat priveste mostenirea, nu cred ca se vor mobiliza sa ceara dezbaterea si valorificarea acesteia, asa incat este bine ca aveti unde sa locuiti pana achitati datoria.

Alte discuții în legătură

Executare siltă - debitor decedat Mircea SCALAT Mircea SCALAT Soţul este în executare siltă pentru un debit creat dintr-un card de credit pentru descoperire de cont, suma relativ minora. Soţia nu are nici un ... (vezi toată discuția)
Mostenitorii pot fi executati silit daca nu exista bunuri de la defunct? myky020 myky020 Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: tatal meu avea poprire pe salariu pentru un credit de nevoi personale, administrat de firma de recuperari Kruk. ... (vezi toată discuția)
Rata cec bank Cozmin880 Cozmin880 Buna ziua, am un contract in derulare la CEC Bank (credit de nevoi personale) iar ca si codebitor o am pe sotia mea. Va rog sa imi spuneti daca pe viitor nu ... (vezi toată discuția)