avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Refuz eliberare adeverinta pentru schimbarea carti de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Refuz eliberare adeverinta pentru schimbarea carti de identitate

Buna , am urmatoarea problema , Primaria Comunei Foltesti nu vrea sa imi elibereze adeverinta pentru schimbarea carti de identitate pe motiv ca am o amenda .
Din cate stiu aceasta practica este ilegala cineva imi poate confirma asta ? Si daca ma poate ajuta intr-un fel ? Multumesc anticipat .
Am apelat deja DEPABD reclamati si sesizari la numarul de telefon 021/413.56.49 si m-am lovit de o doamna extrem de iritata mi-a spus ca daca primaria nu vrea sa imi elibereze adeverinta ea nu are ce sa faca fiindca primariile nu apartin de ei deci nu poate face nimic . Am vorbit si cu DJEP Galati si mi-sa spus de alta doamna draguta ca nu o intereseaza . In cazul asta ce pot face ?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2018
Gabriel Catalin, utilizator

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta primarie carte de identitate vrinceanu mariana vrinceanu mariana Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.Eu trebuia sa imi schimb buletinul de anul trecut.Nu pot sa il schim deoarece tatal meu nu are platit ... (vezi toată discuția)
Impozit - eliberare carte de identitate rossem rossem buna ziua. am o intrebare... imi expira buletinul si cei de la evidenta populatiei imi cer o foaie de la primarie... cei de la primarie adica doamne bine sunt ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta schimbare carte identitate busuyoc busuyoc Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti daca exista vreo posibilitate sa primesc o adeverinta de la primarie pentru schimbare CI avand in vedere ca figurez cu ... (vezi toată discuția)