avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Impozit - eliberare carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Impozit - eliberare carte de identitate

buna ziua. am o intrebare... imi expira buletinul si cei de la evidenta populatiei imi cer o foaie de la primarie... cei de la primarie adica doamne bine sunt foarte recalcitrante si nu vor sa-mi elibereze decat daca imi achit toate datoriile fata de primarie...insemnand impozitul pe masina.... suma este de apx. 1100 ron. este legal sa faca asa ceva? :frantic:
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:44, 16 Iulie 2013
Ce document v-au solicitat cei de la Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Populatiei?
Probabil o adeverinta ca nu are impozite restante.
Nu este legal ce va cer, nu va pot conditiona eliberarea unei noi carti de identitate de plata impozitelor. Amenintati-le cu o reclamatie la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date Bucuresti.

Daca chiar va fi nevoie puteti face o reclamatie la depabd@mai.gov.ro sau puteti suna la 021/413.56.49 dar sa stiti ca nu de la ele putere au instituit conditia asta, trebuie sa fie o dispozitie (probabil nu scrisa ci doar verbala) a primarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta schimbare carte identitate busuyoc busuyoc Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti daca exista vreo posibilitate sa primesc o adeverinta de la primarie pentru schimbare CI avand in vedere ca figurez cu ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta primarie carte de identitate vrinceanu mariana vrinceanu mariana Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.Eu trebuia sa imi schimb buletinul de anul trecut.Nu pot sa il schim deoarece tatal meu nu are platit ... (vezi toată discuția)
Act de identitate, impozite restante rauh_antoniu rauh_antoniu buna,e normal sa nu imi pot schimba actul de identitate expirat dak parintii mei au restante la impozitul pe apartament? (vezi toată discuția)