Pe baza unor plangeri bine ticluite , la sfarsitul lunii Ianuarie 2018 am fost luat de la serviciu si introdus in arest preventiv toata luna Februarie , iar de la inceputul lui Martie si pana in prezent sunt in arest la domiciliu cu toate ca la mine in dosar nu a mai aparut nimic nou , iar cele existente la dosar arata clar ca agresiunea nu s-a produs , fiind confirmat si de certificatul medico-legal . Avocatul meu a cerut in mai multe randuri control judiciar . Este legal sa stau de doua luni in arest la domiciliu ?
Dacă există probe este legal si daca nu există probe ori acestea sunt indoielnice nu trebuie dispusă nicio măsură preventivă.
Sa stiti ca sunt foarte puțini avocați foarte buni pe măsuri preventive.
Încercați să plătiți special un avocat pentru asa ceva si rămâneți cu vechiul avocat pe restul procesului.
Asa se face in general ca sa se scape de măsurile preventive daca situatia o permite.
Pe data de 7 Mai i-mi expira arestul la domiciliu . Cand mai au timp sa ma citeze si in caz nefavorabil pentru mine cand mai au timp sa judece contestatia . Sau au realizat gresala si asteapta sa treaca data de 7 pentru a ma pune liber.
Situatia mea se prezinta astfel : vezi Decizia 22 din 17 Ianuarie 2017 a C.C.R. La mine in dosar nu au aparut indicii noi iar cele existente sunt îndoielnice.
Arest preventiv
Bela Bela
Buna ziua. Sper sa ma puteti ajuta cu cateva sfaturi cu privire la urmatorul caz: este vorba de tentativa de omor in care inculpati sunt un tata si fiul sau ... (vezi toată discuția)