avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot trece la pensia de limita de varsta?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot trece la pensia de limita de varsta?

Am 58 ani si 9 luni,ma aflu in pensie de invaliditate gr.2, din 01.07.2015, va rog sa-mi spuneti daca pot trece la pensie la limita de varsta fara penalizare?Mentionez ca am avut un stagiu de cotizare la data pensionarii de 36 ani 11 luni 25 zile,nu am grupa de munca,multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:45, 3 Mai 2018
Din datele postate rezulta ca este vorba despre o femeie nascuta in iunie 1959

Iunie 1959 Noiembrie 2020 61/5
Veti fi trecuta la limita de varsta la 61 ani si 5 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea pensiei la limita de varsta si anticipata albuvioleta albuvioleta Buna ziua. As dori sa stiu care este anul in care pot iesi la pensie anticipata si la limita de varsta luand in considerare faptul ca sunt nascuta in iunie ... (vezi toată discuția)
Pensionarea anticipata Florenta30 Florenta30 va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la pensie anticipata ( la 30.11.2014)avand in vedere urmatoarele date : data nasterii 30.09.1958, data activitatii ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , O persoana ( femeie) a muncit 36 de ani,cu carte de munca. Este nascuta la 30 iunie 1959.Are,deci, 57 de ani . Poate iesi la pensie , ... (vezi toată discuția)