avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat tractor rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat tractor rutier

Buna ziua! Dețin un tractor UTB 445 înmatriculat in circulație pe județul Vâlcea. Acum ceva vreme am pierdut certificatul de înmatriculare al acestuia. Am fost la politie, la serviciul de înmatriculări pentru a-mi elibera un duplicat al acestui act, dar mi s-a spus ca nu este posibil acest lucru si ca va trebui sa radiez din circulație tractorul si sa-l înscriu pe primărie. Mi se pare un lucru destul de ciudat pentru ca tractorul este deja înmatriculat, actele sunt in regula și as avea nevoie doar de o copie a certificatului.
As putea sa rezolv cumva aceasta dilema, păstrându-mi tractorul înmatriculat pe județ?
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism ContSters252159 ContSters252159 Doresc sa achizitionez un autoturism care este inscris in Caras Severin. Vanzatorul locuieste in Sibiu iar autoturismul este mostenit dupa decesul tatalui : ... (vezi toată discuția)
Radiere tractor Cristianski Cristianski Buna ziua. Am detinut un tractor rutier inmatriculat in circulatie, pe care l-am vandut. In consecinta l-am radiat de la Primarie ( impozite si taxe ) si am ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)