avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere tractor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere tractor

Buna ziua. Am detinut un tractor rutier inmatriculat in circulatie, pe care l-am vandut. In consecinta l-am radiat de la Primarie ( impozite si taxe ) si am vrut sa il radiez si din circulatie. Nu am putut, pentru ca radierea se face automat prin transcriere , respectiv inmatricularea pe noul proprietar. Problema e ca noul proprietar nu doreste inmatricularea lui in circulatie, ci il inregistreaza la Primarie ca utilaj agricol ( vehicule, altele decat cele cu tractiune animala, care nu au obligatia inmatricularii ). Cum pot, totusi, radia din circulatie tractorul respectiv? Multumesc

Alte discuții în legătură

Numar de înregistrare local nicollettaB nicollettaB Buna ziua, am vrut sa inregistrez mijlocul de transport , caroserie: Masina autopropulsata pt lucrari, caroserie ATV, la primarie pentru numar local si nu mi ... (vezi toată discuția)
Inscriere autoturism la primarie gigione01 gigione01 Am vazut zilele acestea circuland pe sosea un ARO cu numar de inregistrare de la Primarie. Eu am un Oltcit.Dar as vrea sa-mi iau una de teren din strainatate ... (vezi toată discuția)
Actiune in regres - masina vanduta de mai multe ori fara schimbarea proprietarului din acte vorsiht vorsiht Cum il fac pe actualul detinator al autoturismului pe care eu l-am inmatriculat si l-am vandut cu act de vanzare cumparare acum trei ani sa-l radieze din ... (vezi toată discuția)