avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Varsta pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Varsta pensionare

Buna ziua.

Am o nelamurire.De ce in anexa 5 a legii pensiilor la femei apare calculat iesirea la pensie pana in ianuarie 2030 iar pentru barbati pana in martie 2015. Cum aflu daca am vreun angajat care ar trebui sa se pensioneze sa zicem luna mai 2018.Calculez eu mai departe in modul din tabel?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:17, 7 Mai 2018
Ca sa fiu sigura ca am inteles ca exemplu angajat nascut in 19.02.1960.Cand va iesi la pensie pentru limita de varsta?peste 7 ani?este corect?Multumesc
Da.
19/02/2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii Lupoiu Adina Lupoiu Adina Buna ziua,sunt nascuta 08.03.2961 si 9,9 luni gr 1 cand pot iesi la pensie anticipata sau de varsta actualmente lucrez.Multumesc (vezi toată discuția)
Cand poate beneficia de pensie mama? corina31 corina31 Mama mea este nascuta pe 6.6 .1953, si are 22 ani si 6 luni lucrati. Poate sa iasa anticipat in 2011? Sau cand? Multumesc ! Doar bine! (vezi toată discuția)
Unde se gaseste forma finala a legii pensiilor promulgata de presedinte? arhontele arhontele Este adevarat ca de la 1 ianuarie pentru femei varsta de pensionare este de 63 de ani?Nu se va ajunge progresiv la acesta varsta pana in 2030?O femeie poate ... (vezi toată discuția)