avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna

buna am si eu o intrebare sotia mea a plecat in strainatate de 9 luni am bagat divortul are sanse sa ia copii
am divortat dar a venit sa ceara copii am 4 copii minori 3 fetite si un baiat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Dacă faceți dovada ( invocând și motive temeinice, printre care se încadrează și împrejurarea că mama nu mai sta în România) că in intersul superior al minorului ar fi ca locuința acestuia să fie stabilită la domiciliul dvs, instanța poate dispune în acest sens!
Cu respect!
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
multumesc dar ea de acum face buletinul si ancheta sociala unde vrea sai duca
si poate sa desparti copii
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In principiu, nu se despart copiii!
Ar trebui sa va asigurati reprezentare prin avocat in proces dacă nu aveți deja, pt a a va augmenta sansele să se stabilească locuința la dvs.

Alte discuții în legătură

Divort ... increditare minori ContSters142247 ContSters142247 buna ,as avea si eu niste intrebari am un prieten care trece prin divort ... avand 2 copii minori (fata 9 ani , baiat 13) sotia lui a plecat de acasa fara ... (vezi toată discuția)
Buna seara! divort cu minori pavelroxana pavelroxana Sunt in proces de divort cu sotul meu , în urma casniciei au rezultat 2 copii . În urma unui ordin judecătoresc a fost obligat să părăsească ... (vezi toată discuția)
Divorț cu copii minori Tania30 Tania30 Bună. Sunt o mama a doua fetite,6 și respectiv 4 luni cu o căsnicie eșuată.Soțul consuma alcool, este agresiv verbal cu mine de fata cu fetitele, trăim ... (vezi toată discuția)