avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intrebare credit nevoi persoanele + dosar Sapard
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intrebare credit nevoi persoanele + dosar Sapard

Buna ziua

Am o intrebare pentru cine se pricepe. In urma cu aproximativ o luna am inceput demersurile pentru a lua un imprumut de la Sapard. Documentele nu au fost depuse inca dar vreau sa fac un credit pentru o masina (persoanala). Intrebarea ar fi daca asi putea intampina dificultati in acceptarea dosarului din partea Sapard daca cineva din familie contracteaza acest credit pentru masina. In legatura cu Sapardul, dosarul va fi depus ca firma si nu ca persoana fizica.

Multumesc anticipat

P.s. daca nu am postat in categoria care trebuie imi cer scuze
Cel mai recent răspuns: Darkwave , utilizator 23:33, 18 Martie 2006
Daca finantarea vine de la Sapard pentru persoana juridica(SRL), atunci analiza financiara se va face pentru acea persoana juridica si nicidecum pentru reprezentantul legal sau conventional al firmei.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitor intr-un contract de credit Nina1 Nina1 Buna seara. Sunt codebitor intr-un contract de credit persoana fizica ; am o nelamurire si anume - poti fi codebitor fara sa fi semnat pe contractul de ... (vezi toată discuția)
Imprumut firma AFANFANA AFANFANA In anul 2009 am cumparat in lizing un autoturism si bani pentru avans i- am depus eu ca administrator PFA in contul firmei urmand ca pe parcurs sa-mi retin ... (vezi toată discuția)
Inregistrare majorare de capital social prin conversia imprumutului herculeroco herculeroco Asociatul unic (persoana juridica straina) al unui srl a acordat un imprumut societatii, iar acum vrea sa il transforme intr-o majorare de capital social. ... (vezi toată discuția)