avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Vanzare online produse cu logo
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Vanzare online produse cu logo

Buna ziua,

Detin un magazin on-line prin care vand fel-de-fel de produse, printre care si accesorii auto, in speta, brelocuri auto cu diferite sigle(dacia/renault/bmw etc) Eu sunt intermediar, eu le cumpar de la o firma terta si le vand mai departe in mediul online. Nu detin si nu platesc niciun drept pt aceste produse.
As vrea sa stiu care sunt riscurile la care ma suspun?
Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 6 Mai 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod caen comercializare online piese auto si uleiuri hidraulice doraq doraq O SRL doreste sa comercializeze piese auto si uleiuri hidraulice, insa fara a avea un magazin specializat ( on line, pe baza de comanda, etc..), se poate ... (vezi toată discuția)
Produse personalizate cu elemente de identitate protejate de drepturi de autor dmihaic dmihaic Buna ziua si Hristos a Inviat, In primul rand as vrea sa va urez un Paste fericit si sper ca am ales forumul corect avand in vedere ca sunt nou. Vin la ... (vezi toată discuția)
Folosirea siglelor auto BogdanGriga BogdanGriga Buna ziua! Am si eu o intrebare legata de folosirea siglelor auto (VW,BMW, Mercedes,Audi,etc). Pot imprima de exemplu sigla acestor marci pe diferite produse? ... (vezi toată discuția)