avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Folosirea siglelor auto
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Folosirea siglelor auto

Buna ziua! Am si eu o intrebare legata de folosirea siglelor auto (VW,BMW, Mercedes,Audi,etc). Pot imprima de exemplu sigla acestor marci pe diferite produse? Produsele sunt destinate catre comertul online. As avea sa stiu daca exista vreo lege care sa nu-mi permita folosirea siglelor enumerate mai sus. Multumesc anticipat pentru ajutor si raspuns. O zi buna!
Cel mai recent răspuns: BogdanGriga , utilizator 11:44, 3 Ianuarie 2018
Fara acordul respectivilor producatori nu va hazardati sa utilizati siglele,deoarece riscati sanctiuni pecuniare substantiale
Multumesc frumos pentru raspuns. Dar as vrea un articol de lege (in caz ca exista) in care sa fie vorba de folosirea siglelor fara permisiunea producatorului. O zi frumoasa! Daca poate cineva sa adauge si un articol de lege, i-as multumii mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa comercializez un produs grozadan grozadan e vorba de un site on-line,intrebarea mea suna de genul pot sa scriu in site vanzari piese auto gama Mercedes de exemplu? sau automat am nevoie de acordul lor ... (vezi toată discuția)
Sigla mea pe produs facut in afara ue lArmAr lArmAr Buna ziua. Noi facem import de produse din afara UE... unde cand ajung in Romania se efectueaza vama. Am dori ca firma producatoare cu care colaboram sa ne ... (vezi toată discuția)
Produse personalizate cu elemente de identitate protejate de drepturi de autor dmihaic dmihaic Buna ziua si Hristos a Inviat, In primul rand as vrea sa va urez un Paste fericit si sper ca am ales forumul corect avand in vedere ca sunt nou. Vin la ... (vezi toată discuția)