avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi

Bunà ziua .as dori sà stiu dacà..!eu tràiesc cu familia in Germania dar deschid divort in Romania prin internet stiu cà cànd copilului e minor am drepturi si ajutor de la statul german avànd un lavoro part time .intrebarea mea este trebuie sa deschid aici divort sau e valabil si cel fàcut in Romania online pentru drepturi multumesc
Cel mai recent răspuns: Vliliana , utilizator 22:45, 7 Mai 2018
Nu se poate deschide divorț online in Romania. Trebuie sa împuterniciți un avocat in acest sens. Nu este asa simplu. Contactați un avocat din localitatea unde trebuie sa divortati
Pài am deja dar vreau sà stiu dacà obtin drepturile statului german la soviet cu un minor merge la scoalà
Pài am deja dar vreau sà stiu dacà obtin drepturile statului german la soviet cu un minor merge la scoalà

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi Vliliana Vliliana Bunà ziua .as dori sà stiu dacà..!eu tràiesc cu familia in Germania dar deschid divort in Romania prin internet stiu cà cànd copilului e minor am ... (vezi toată discuția)
Divort de la un cetatean strai dardisa dardisa sunt casatorita de 4 ani in germania , cu un cetatean german..eu inca nu am primit cetatenia germana si vreau sa divortez de la sot si as vrea sa aflu ... (vezi toată discuția)
Obtinere pensie alimentara de la parintele din strainatate okland_star okland_star In aprilie 2006, in urma divortului, cei 2 minori sunt incredintati mamei. In sept 2006, pleaca toti 4 in SUA. Intelegerea era ca mama copiilor sa se marite ... (vezi toată discuția)