avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... SIM blocat de Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

SIM blocat de Telekom

Buna seara. Menționez că foloseam sim-ul ca număr de contact al magazinului online. Cei de la Telekom mi-au blocat astăzi sim-ul pe care îl foloseam să le trimit sms-uri clienților, legat de statusul comenzii facute pe site. Oferta activată era de 6 euro, cu minute și sms-uri Nelimitat în orice rețea. Sim-ul are o vechime de 5 ani, numărul era cunoscut de foarte multi clienți, apare în foarte multe reclame. Când am sunat la ei, întrebarea a fost de ce trimit atât de multe sms-uri ( 1000 - 1500 pe luna ) la atât de multe numere diferite. Dar nu au spus concret de ce au blocat sim-ul. Bineînțeles că numărul de telefon apare pe colete, pentru clienții care au nevoie sa schimbe marimea. Este legal ce au făcut cei de la Telekom?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Obligatie de livrare comanda online telekom ro raduv raduv Buna ziua, va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat catre ce organ, in ce ordine, pe ce canal si cu ce documente insotitoare sa ma adresez pentru ... (vezi toată discuția)
Abuz telekom romania Catalin_Dutu Catalin_Dutu Buna seara, Am sa va dau copy-paste la plangerea ce vreau sa o depun la Telekom Romania. Dupa ce cititi, accept un sfat/parere asupra acestei spete - si ... (vezi toată discuția)