avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu tatic pt nastere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu tatic pt nastere copil

Profesor angajat cu 2 contracte de munca in invatamant, in 2 scoli diferite, poate beneficia de cele 5 zile libere cf legii pentru nastere copil din ambele parti?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! la nașterea unui copil la cate zile am dreptul libere ... ionutzu454 ionutzu454 Buna ziua! La nașterea unui copil la cate zile am dreptul libere de la muncă 5 zile sau 10? Și dacă am absolvit și cursul de puericultura mi se mai adauga ... (vezi toată discuția)
Contract de munca terminat inainte de incheierea postnatalului MadaCal MadaCal Buna ziua! eu sunt profesor suplinitor la 2 scoli de 3 ani. De fiecare data contractul meu de munca a fost pe perioada determinata de munca (1 an) si ... (vezi toată discuția)
Zile libere pentru nașterea copilului Mike77 Mike77 Buna ziua! Am solicitat angajatorului meu 5 zile libere pentru nașterea copilului. Mi s-a răspuns că în conformitate cu Rof - ul instituției, am dreptul ... (vezi toată discuția)