avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu medical

Buna ziua...in luna aprilie am fost internata cateva zile in spital, însărcinată fiind si apoi, am primit concediu medical cu cod indemnizatie 01 diagnostic 751..concediu s a terminat pe 3 mai iar pe 4 mai am primit iar concediu medical cu cod indemnizatie 06 pana pe 7 cat am stat internata iar si cm pana pe 28 mai cu cod indemnizatie 01..diagnostic tot 751....sarcina 28 săpt -motiv internate de ambele dati iminența de avort. Nelămurirea este...cand am fost la mf sa le avizeze a spus ca programul ii spune ca nu e in regula...ca am iar urgenta dupa boala obisnuita...acelasi diagnostic si ca e posibil sa fie probleme cu plata concediului...ca ea nu a mai intalnit asa situație...este o problema sau doar mf este in necunostina de cauza? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Plata concedii medicale initiale cu acelasi cod de diagnostic bachmann bachmann Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o angajata mi-a prezentat 2 CM consecutive , cate 5 zile fiecare, cu acelasi cod de dignostic, ... (vezi toată discuția)
Certificate concedii medicale aj aj Buna ziua. Am o salarita care a prezentat un cerficat de concediu medical initial cu cod indemnizatie 08-concediu pt sarcina si lauzie(prenatal) eliberat de ... (vezi toată discuția)
Cod diagnostic și cod indemnizatie concediu medical vulpys vulpys Bună seara. Am.o nelămurire. Este a doua oară când mi se întâmpla și e neplăcut sa fiu purtata pe drumuri. Mi s a refuzat concediu medical din ... (vezi toată discuția)