avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie statului roman decizie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie statului roman decizie

Buna ziua, rog mult linkul cu persoane fizice datoare statului roman prin decizie definitiva
?!
Buna ziua, concret este vb de o decizie definitiva in care persoanei care a pierdut procesul i se cere(motivat) sa achite in favoarea Statului Roman o anumita suma de bani; ma interesa sa aflu pe site-ul carei institutii apare persoana respectiva cu datorie la stat. ANAF-ul are asa zisa "lista a rusinii" dar presupun ca acolo sunt enumerate pers. cu datorii fiscale (am verificat pe site-ul lor si pers. nu apare). Aveti dvs. stinta unde pot verifica datoria in favoarea Statului Roman a unei anumite pers ? Multumiri anticipate.
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2018
rodica stan, utilizator
Nu cred ca o sa mai gasiti aceste informatii , mai ales ca - incepand cu data de 25.05.2018- intra in vigoare noul Regulament UE privind protectia datelor personale.
Nu exista asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu fiscul danadaia danadaia Am avut un proces cu fiscul . In urma unui control al firmei am fost amendat pt ca intr-o anumita perioada am cumparat material lemnos de la o firma care in ... (vezi toată discuția)
Neplata contributii catre stat mon73key mon73key Am lucrat in perioada noiembrie 2018-decembrie 2019 la o firma care nu cred ca mi-a platit contributiile catre stat. In prezent lucrez din ianuarie la alta ... (vezi toată discuția)
Carte de munca - verificare plata contributii florinel40 florinel40 cum pot verifica daca angajatorul plateste cartea de munca (vezi toată discuția)