avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... APIA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

APIA

Buna seara! Vin cu o problema intalnita la depunerea cererii unice APIA, avand 2 exploatatii zootehnice, una pe persoana fizica, una pe persoana juridica. La persoana fizica mi-au fost acceptate doar animalele, nu si terenul aferent pe cap de animal( pasune provenita de la ACA). Va rog sa ma ajutati cu un temei juridic in vederea rezolvarii problemei intampinate pentru a putea finaliza depunerea cererii unice APIA. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cosit sau animale la subventiile apia pentru pasune soarecorina soarecorina Buna ziua, daca imi puteti spune ce trebuie sa fac ca sa pot primi subventia pentru pasune si faneata. Trebuie sa cosesc sau sa-mi cumpar animale? Acesta este ... (vezi toată discuția)
Pndr: ultima sesiune de depunere a proiectelor de instalare a tinerilor fermieri prin masura 112 Daniela Bolog Daniela Bolog 06 iunie 2012 Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a deschis la 1 iunie 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de instalare a tinerilor ... (vezi toată discuția)
Masura 112 bdany bdany Buna ziua, Daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea situatie privind eligibiliatea pentru masura 112. Acum cateva luni am cumparat cu ... (vezi toată discuția)