avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrebare legata de amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrebare legata de amenda

Am trecut cu bicicleta printr-o zona in care aparent nu aveam voie, m-au oprit domnii politisti si cum nu aveam niciun act de identitate la mine l-au chemat pe un coleg de la politia locala sa ma escorteze pana la masina dumnealui. Mi-a cerut numele, data nasterii, adresa din buletin, numele tatalui si numele mamei. Dansul mi-a spus ca amenda e de 870 de lei dar nu vrea sa mi-o dea deoarece i se pare cam mult si ca ma lasa sa plec cu conditia ca nu mai trec vreodata prin zona respectiva cu bicicleta, povestea fiind ca "in timp ce ma ducea la masina m-am urcat pe bicicleta si am plecat, iar el nu a reusit sa ma prinda".
Intrebarea mea este: poate sa faca ceva cu datele mele? As fi preferat sa platesc amenda decat sa am alte probleme in viitor.

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal de contraventie RobertPeter RobertPeter Am primit amenda de 750 lei 6 puncte si avertisment de 8 puncte pentru ca nu aveam asupra mea actele cand ma deplasam pe trotuar cu bicicleta. Trotuarul era ... (vezi toată discuția)
Amendă stb bună ziua, azi am întâmpinat o problemă cu cei ... Maria0710 Maria0710 Amendă STB Bună ziua, Azi am întâmpinat o problemă cu cei de la Control STB. De dimineață, grăbită în drum spre serviciu, fiind peste stradă ... (vezi toată discuția)
Amenda cfr Alex0227 Alex0227 Salut! O sa va povestesc intamplarea mea. Acum o saptamana am plecat cu trenul la un concurs(Duatlon) din Bucuresti spre Brasov. Fiind cu bicicleta, am ales ... (vezi toată discuția)