avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plante de canabis de o saptamana cu expertiza fito ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plante de canabis de o saptamana cu expertiza fito sanitara

pentru cateva plantute abea rasarite de canabis cu nivel thc 0 adica nule primesc o pedeapsa din partea procurorului de 2 ani si 2 luni , un termen de incercare de 3 ani 2000lei cheltuieli de judecata si 60 de zile de munca in folosul comunitati vi se pare normal !? nu am facut trafic , nu intentionam sa fac asa cva , eram constient ca nu sunt bune de la bun inceput acele plantute abea rasarite , cum pot sa actionez m.ai departe pentru ca nu am un avocat ales , ci unul din oficiu care nu ma ajuta cu nimic , nici macar legile si incadrarea nu a putut sa mi explice de ce ma catalogat la trafic !? sunt numai aberati si minciuni in dosar + un adevarat dealer care nu il cunosc e cu mine in dosar , cei 3 au infiintat , cei 3 au traficat si asa m.ai departe , nu exista dovezi , martori , doar niste marturi facute de procuror cum a vrut el , chiar si declaratia mea a schimbato radical...nu s.a gasit nici macar un gram de drog la mine acasa , in momentul descinderii eu eram la munca pe santier , nu ma gasit acasa ci pe santier p la ora 11 , mari aberati nu presteaza servici lucrative dar am fost luat d la munca si probabil ca bataile din palma e de la batutul de cuie :) nu de munca........nu mi vine sa cred la ce sunt incadrat , sper sa vada cine trebui sa mi dea un sfat ca nu am bani de avocat .....multumesc in avans
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Daca ma puteti lamuri si cu ce va urma dupa judecata , adica unde platesc bani unde prestez munca , am voie sa parasesc tara sau comuna ca din noiembrie sunt sechestrat aici cu un control judiciar , o i.au razna , nu m.ai suport astept sa se termine dar nu asa de grav , unde trebui sa merg lunar sau la nush ce perioada la un ofiter de servicu , ce inseamna urmarit ( nu ma m.ai pot duce nici la wc sau cum!?"
Trebuie studiat dosarul penal pentru a se putea trage o concluzie.
Trebuie văzută si hotărârea de condamnare cu motivarea aferentă.
Legea este si ea destul.de aiurea în prezent...
Pot exista argumente si contraargumente...
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
am pus un link cu acordul de recunoastere pe google drive 11 pagini "poze" m.ai multe nu cunosc si cand am studiat exact 10 minute dosarul de 150 pagini fata verso si am vazut ca scrie acceasi chestie pe trei sferturi din el am renuntat sa m.ai citesc ...
ContSters457576, utilizator
Dacă ați făcut acord de recunoaștere a vinovăției ati acceptat pedeapsă.
Se putea si o pedeapsă mai mare...
Bănuiesc că ati avut avocat din oficiu si a studiat dosarul ca dvs.
nici macar legile si incadrarea nu a putut sa mi explice de ce ma catalogat la trafic !?

Ati oferit cannabis pentru consum altor persoane.

Alte discuții în legătură

Am fost prins cu ghivece cu canabis pentru consum propriu. pentru ce pedeapsă să optez? ContSters457576 ContSters457576 In urma unei descinderi la domiciliul meu au fost gasite 4 ghivece cu cate 2 plantute de canabis de aproximativ 2 saptamani (nu erau mature) am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Cum pot cere o expertiza a plantelor gasite acasa ContSters457576 ContSters457576 Cui trebui sa ma adresez pentru o expertiza a plantelor gasit la mine acasa !? pentru a putea dovedi in isntanta daca erau plante de canabis sau alte balari ... (vezi toată discuția)
Modalitati de obtinere a unei pedepse cu suspendare ContSters432479 ContSters432479 Salutari,de curand am facut o gafa si am intrat intr-un proces de natura penala,mi-am recunoscut fapta,am colaborat,am semnat toate hartiile ,bineinteles dupa ... (vezi toată discuția)