avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul salarial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul salarial

Va rog sa ma ajute cineva: sunt profesor pentru invatamant primar cu o vechime de 40 ani si din ianuarie 2017 pana in perzent sunt in concediu medical, cod 14(cancer) avand dreptul de 100% retributie, insa din ianuarie 2018 salariul meu creste si scade nejustificat. Salariul de baza este 3 779 lei, grad didactic I, gradatie de merit 25%.
Va rog mult, daca se poate, sa calculati care este salariul corect care mi se cuvine pe lunile ianuarie, februarie, martie 2018.
Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt profesor gradul i, vechime 12 ani in invatamant, ... katushka katushka Bună ziua, sunt profesor gradul I, vechime 12 ani in invatamant, vechime în muncă 25 ani, cu gradatie de merit și dirigenție. Ce salariu de bază ar ... (vezi toată discuția)
Modificarea drepturilor salariale la intoarcerea din concediu de creștere a copilului EmiliaLucaci44 EmiliaLucaci44 Bună ziua! Ma numesc Emilia Lucaci și sunt profesor în învățământul preșcolar. Vă rog să mă ajutați să lămuresc următoarea situație: In ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora in cadrul invatamantului Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt pensionara, am studii universitare si in acest an scolar am catedra intreaga ca si profesoara , decizia imi este data pe perioada anului scolar de la 1 ... (vezi toată discuția)