avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate CASE DE MARCAT
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

CASE DE MARCAT

NOILE CASE DE MARCAT NECESITA CONEXIUNE LA INTERNET.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
relu_alina, utilizator
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 12:18, 10 Mai 2018
Nu ! Are o memorie interna care inmagazineaza unu sau mai multe "Z"-uri care pot fi descarcate pe un stick si ulterior trimise la ANAF in format xml . Casa are o mufa USB 2.0 care permite utilizarea stick-ului.
Multumesc frumos Domnule Viorel dar cum trimite casa de marcat datele.in timp real către Anaf?
Deocamdata problema transmisiei online a datelor in timp real este o himera. In niciun caz transmisia nu se poate face bon cu bon. Deocamdata este agitatie mare cu avizarea caselor si cu costurile, deoarece o astfel de casa costa intre 180-250 euro. Se preconizeaza ca in noiembrie 2018 preşedintele ANAF să emită un ordin prin care va stabili data de la care se vor transmite informaţiile către ANAF. Nu mai zicem ca in tevatura asta va apare si Ministrului Comunicatiilor a carui parere nu s-a auzit inca. Toate astea sunt deocamdata la stadiul de nuvela SF. O alta problema este spatiul de stocare, a carui extindere costa bani grei iar beneficiile totale sunt minime sau inexistente. Pe urma mai sunt acele situatii caraghioase in care o vanzatoare incaseaza 100 lei si bate din greseala 100000 lei. Situatiile acestea cum le rezolvi ? Parerea generala a celor care cat de cat ne pricepem, este ca in final, nu va fi vorba de o transmisie de date ci de o monitorizare a caselor, adica se va sti unde este plasata casa si cui apartine. Analizele se vor face in continuare pe datele oferite de D394 si D300. Altfel costurile vor fi uriase si nu sunt sigur ca ni le permitem
Ultima modificare: Joi, 10 Mai 2018
viorel55, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot justifica legal plusul de casa MihaelaET MihaelaET Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca exista vreo posibilitate legala sa justific plusul de casa (rezultat din restul pe care clientii nu il iau). Avand in ... (vezi toată discuția)
Pfa, norma de venit, neplatitor tva, sa lamurim o data cu registrele obligatorii ! Bravos Bravos Sa va explic despre ce este vorba:Mi-am infiintat anul asta PFA la norma, neplatitor de TVA pe coafor.Bun, dupa registrul comertului, ma duc la finante si dupa ... (vezi toată discuția)
Dupa 3 ani am realizat ca lucram la negru! SPIREA SPIREA Pe 10/04/2008 m-am dus si m-am angajat la o firma de taximetrie(al carui nume deocamdata nu-l dau)si de la aceiasi data am inceput efectiv lucrul fara a ... (vezi toată discuția)