avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sunt declarat inapt pentru poligraf,cum va decurge\' ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sunt declarat inapt pentru poligraf,cum va decurge' in continuare?

Sant inculpat,intr-un dsar de loviri si a. V.,nu pot face poligraful pt ca sant f bolnav,ce va fi in continuare?
Incercand sa gandesc ca un procuror, daca ai avut forta sa te bati, ma gandesc ca ai "forta" sa stai pe un scaun si sa raspunzi sincer la niste intrebari. Corect ? Dupa cate stiu nu-i obligatoriu, dar nici nu suna bine pentru un judecator daca-l refuzi.
Salut,acest lucru sa petrecut acum 2 ani cand lucram ca si badiguard,si pe deasupra nici nu la-m batut ci doar l-am bruscat putin,iar el ...si-a scos 8 zile de la legist ??camerele arata tot,iar el zice ca dupa csteva ore de la incident lam urmarit si lam batut.e fals si mincinos.de un an sant f bolnav si daca nu eram dovedeam.hai sa nu fim cinici si daca poti da-mi un raspuns
Nu sunteti obligat la testarea poligraf.
Organul de up va solutiona dosarul in baza probelor existente.
A zis politistul sau procurorul sa faceti testul poligraf?
Buna ziua,referitor la intrebarea dvs,mai mult cred ca politistul pt ca cu procurorul nu am stat de vb,va multumesc ptr raspuns,numai bine

Alte discuții în legătură

Procedura de up de 4 ani si cerere test cu poligraful VictorAta VictorAta Acum 4 ani s-a deschis procedure de urmarire penal fata de mine intr-un dosar penal. Asta toamna am aftla ca asta nu e inchisa(cum credeam eu; totusi 4 ani!) ... (vezi toată discuția)
Refuzul persoanei suspecte de a fi testata la poligraf si testarea de psihologul care face testul dar numai pe hartie, fara acele de la poligraf CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Refuzul suspectului de a fi testat la poligraf, nu da dreptul la testarea de catre psihologul care face testul poligraf pe hartie si adresarea de intrebari in ... (vezi toată discuția)
Test poligraf - proba sau nu in instanta? xuser xuser Rezultatele de la testul poligraf sunt sau nu considerate proba in instanta pana la urma? Unii zic \"nu sunt considerate\", atunci dupa ce unii suspecti gen ... (vezi toată discuția)