avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA vanzare-cumparare imobile persoana fizica
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA vanzare-cumparare imobile persoana fizica

In luna martie 2018 am vandut un apartament dobandit in anul 2007 prin credit bancar ,In luna curenta mai 2018 ,as dori sa vand o alta proprietate dobandita in anul 2011 ,modalitate de plata cash.mentionez ca primul apartament a fost vandut cu 22000euro,iar al doilea vreau sa-l vand cu 50000euro.
Intrebarea mea,este daca am vandut doua proprietati ca si persoana fizică,v-a trebui sa plătesc TVA pentru al doilea apartament???
Multumesc anticipat!!

Alte discuții în legătură

Datorii la banca Goddessa Goddessa In 2007, am facut un imprumut bancar si am girat cu apartamentul. Banii au fost folositi sa deschidem o firma. In 2009, firma a dat faliment. Eu in 2010 am ... (vezi toată discuția)
Sunt persoane fizica (am platit 5%tva) am achizitionat un apartament. SorinBG SorinBG Buna ziua, Sunt persoane fizica (am platit 5%tva) am achizitionat un apartament cu 35000euro, 10000 ches si 25000 credit bancar, sa vandut cu 55000euro, sa ... (vezi toată discuția)
Restituire comisioane abuzive pentru un contract ipotecar inchis Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, [b] 1. As dori sa stiu daca am dreptul sa solicit bancii, copii cu absolut toate actele(contract de credit bancar ipotecar, actele aditionale, ... (vezi toată discuția)