avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Întrebare permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Întrebare permis suspendat

Bună ziua... Am permisul suspendat pentru 90 zile am dat testarea obligatorie și am luat... Totuși nu beneficiez de reducerea suspendării având în vedere ca am permis de 10ani și nu am abateri în ultimii 2ani...intrebarea e de ce nu beneficiez de reducerea suspendării? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Bogpin86 , utilizator 18:02, 10 Mai 2018
depinde pentru ce a fost suspendat.
A fost suspendat pe tru conducerea pe drumurile publice a unui auto cu nr exp(de o zi)

viorel55 a scris:

depinde pentru ce a fost suspendat.

A dispus procurorul o solutie de neurmarire/netrimitere in judecata?
Judecătorul a dispus renunțarea la urmărire penala

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

A dispus procurorul o solutie de neurmarire/netrimitere in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare urmarire penala SorinRBS SorinRBS Buna ziua, Vineri 08.09.2017 am termen la judecatoria Cornetu pentru renuntare la urmarire penala in legatura cu un dosar de conducere fara permis. Sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.daca am facut o plângere la ordonanța de clasare ... Ciprianmaxi Ciprianmaxi Buna ziua.daca am facut o plângere la ordonanța de clasare a u ui dosar penal pt ca rămâneam cu permisul suspendat pe 6 luni si e ca.inare obligatorie ,As ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto stefan-emil stefan-emil Buna ziua.,am primit urmatoarea instiintare de la politie-serviciul rutier; ,,Avand in vedere Sentinta Penala nr.xxx/17.05.2016,definitiva la 31.05.2016 a ... (vezi toată discuția)