Bună ziua!
In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile lucrătoare. Aici intervine următoarea problema, eu când am făcut inventarul, nu trebuia sa semnez un proces verbal în urma listelor de inventariere?
Adică eu am semnat doar o decizie de inventariere în care scrie ca rezultatul final al inventarierii va fi consemnat printr-un proces verbal, ceea ce nu s-a întâmplat.
In momentul de fata, de ce ar trebui să-mi fac inventarul după spusele șefului?
Nu as putea refuza acest lucru?
Dumnealui a început cu amenințări la adresa mea și mereu îmi repeta ca abia așteaptă sa vadă cum reușesc sa fac inventarierea magazinului în 20 de zile.
In tot acest timp am primit un salariu de 1150 lei +încă 100 lei care se duceau drept garanție.
Îmi doresc mult sa știu dacă am sa fiu afectat prin refuzarea inventarierii magazinului, o sa am probleme după ani de zile?
Îmi pot recupera garanția luată la sfârșitul preavizului?
Orice sfat e bine primit!
Gestiune
Daniel Valentin
Bună ziua!
In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)
Plecare cu preaviz
Dice
Doresc sa plec de la o firme si sunt sef de tura cu gestiune.Am inregistrat cererea de preaviz in data de 7.10.2013 si de atunci sunt in preaviz pana pe data ... (vezi toată discuția)