avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj absolvent universitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj absolvent universitate

Buna, momentan sunt studenta in ultimul an la facultatea de pedagogie, iar in luna iulie, dupa licenta urmeaza sa sustin examenul national de titularizare. As dori sa stiu daca in vara la examenul national nu obtin un post in invatamant, pot beneficia de somaj, daca da cum anume, iar daca voi obtine un post la o scoala, as dori sa stiu daca am anumite beneficii si ce anume.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Prenatal pentru debutanta in învățământ madacoman7 madacoman7 Bună ziua! În luna iulie a acestui an am finalizat studiile de licență în domeniul pedagogiei învățământului primar și preșcolar, am participat la ... (vezi toată discuția)
Titularizare profesori miki_M miki_M Vreau si eu un raspuns va rog. Mai postez o data intrebarea: Am o prietena care a terminat facultatea , limba engleza - 3 ani si a sustinut examenul de ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)