avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal pentru debutanta in învățământ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal pentru debutanta in învățământ

Bună ziua! În luna iulie a acestui an am finalizat studiile de licență în domeniul pedagogiei învățământului primar și preșcolar, am participat la examenul de titularizare, am obținut post titularizabil și din septembrie lucrez la grădinița respectivă. Ținând cont de faptul că acest contract de muncă a fost început în luna septembrie, dacă rămân însărcinată nu voi putea beneficia de concediul prenatal deoarece nu am 12 luni lucrate? Sau se consideră perioada de studenție și de vacanță ca o continuare? Vă rog să mă ajutați dacă aveți cunoștințe în acest domeniu. Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara! va rog, dacă se poate, sa ma lămuriți în legătură ... CorinaSiDavid CorinaSiDavid Buna seara! Va rog, dacă se poate, sa ma lămuriți în legătură cu următoarea situatie: am 28 de ani, sunt studenta, sunt însărcinată, iar în acest ... (vezi toată discuția)
Somaj absolvent universitate krmen91 krmen91 Buna, momentan sunt studenta in ultimul an la facultatea de pedagogie, iar in luna iulie, dupa licenta urmeaza sa sustin examenul national de titularizare. As ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)