avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dvs. in urmatoarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dvs. in urmatoarea situatie: ...

Buna ziua!
Am nevoie de ajutorul dvs. in urmatoarea situatie:
am peste 10 ani vechime in invatamant si acum 2 ani mi-am depus demisia(mentionez ca am fost titulara, incadrata ca profesor pt.invatamant prescolar-sunt absolventa de liceu pedagogic si studii de licenta, domeniul Stiinte ale Educatiei, specializarea Pedgogie).
Daca voi sustine examenul de titularizare in sesiunea iulie 2025( pentru educatoare),cum voi fi incadrata de la 1 septembrie in cazul in care voi ocupa post titularizabil?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 24 Februarie 2025
Potrivit legisatiei in vigoare ,Legea nr.153/2017, urmeaza sa fiti incadrata.
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul de profesor pentru invatamantul primar mariana pintrijel mariana pintrijel Buna ziua, permiteti-mi ,va rog, urmatoarea intrebare: In urma absolvirii unei facultati tehnice ( 1993) -5 ani , cu examen de diploma si a unui colegiu de ... (vezi toată discuția)
Pot sa fiu incadrata, ca profesor? elcsi elcsi Buna ziua! Ajutati-ma, daca stiti raspunsul! Dupa bacalaureat am terminat Scoala Postliceala de invatatori educatoare (3ani). am gard did.I. In iunie 2011 ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca mirelacristina mirelacristina Buna ziua. Sunt absolventa a Liceului Pedagogic cu o vechime in invatamant de 20 de ani si in prezent incadrata ca invatatoare. In iulie 2013 am absolvit ... (vezi toată discuția)